Expériences

Écrivez quelque chose dans notre Expériences. Partagez vos expériences de vacances et des sentiments avec d'autres fans.

Astrid

deSchenkenfelden
Vendredi 18 septembre ‘20
War ein toller Sommer in eurem Schwimmbad. Das Trueffelhang Team wünscht euch viel Gesundheit und weiter so! Freundliche Grüsse und freuen uns wieder, wenn wir uns nächstes Jahr im Bad wieder sehen!

Milou & Dennis

nlValkenswaard
Mercredi 16 septembre ‘20
Drie dagen was helaas wel kort, maar we hebben genoten! Hopelijk zie ik je weer snel Zeebrugge!

Corry

beMerksplas
Jeudi 27 août ‘20
Breed strand, heerlijk om langs de vloedlijn te wandelen. Niet massaal gewoon goed.

Valérie En Pascal

nl
Vendredi 17 janvier ‘20
Zeebrugge is een heerlijk, waar je van alles kunt doen. Je kunt heerlijk naar het strand gaan, fietsen huren, winkelen en onthaasten.

Carla En John

nl
Mercredi 23 janvier ‘19
Heel fijn fietsgebied met leuke dorpjes! Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Sebastian Und Alina

de
Mardi 23 janvier ‘18
Vielen lieben Dank für den tollen Saisonbeginn letztes Wochenende. Wir freuen uns schon auf die Saison bei euch. Viele Grüße

Colette

fr
Vendredi 24 novembre ‘17
Belle ville magnifique plage, petit centre ville.
par contre très peu de magasin ou restaurant.
une promenade qui permet de marcher le long de la plage tranquillement

Julien

fr
Dimanche 1 octobre ‘17
Petite ville superbe avec sont port les gents sont accueillants bon petits restaurants pas cher, Facilité de circulation (TRAM)

Pascal

fr
Mercredi 13 septembre ‘17
Balade au calme le long de la digue, nous avons eu du mal à trouver une boulangerie ouverte, les trams passent régulièrement pour aller se promener, on est proche de Brugges en voiture 20 min plus ou moins

Willie

be
Lundi 21 août ‘17
Zeebrugge is niet zo toeristisch, maar door de mix van haven en strand totaal anders dan de rest van de Vlaamse kust!

Kim

be
Jeudi 3 août ‘17
De haven is heel leuk en ook de restaurantjes zijn een aanrader.Zeebrugge bad is iets te rustig voor ons. De tram is ideaal om overal naartoe te gaan!

Thierry

fr
Jeudi 6 juillet ‘17
Petite plage peu fréquentée . Très agréable pour ceux qui aime le calme. Par contre pas de magasin sur la digue. Prévoyez tout !

Ingrid

be
Samedi 1 juillet ‘17
Vanaf de uitkijkpost aan de vandammesluis heb je een prachtig zicht op de in-en uitvarende autocarriers en cruiseschepen.het breedste strand van de Belgische kust.aan de jachthaven(oude vissershaven heb je het visserskruis met mooi uitkijkplatform en verschillende goede visrestaurants.

Marnix

be
Dimanche 25 juin ‘17
Een ware ontdekking, voor mij een revelatie.
Rust en kalmte en toch voldoende faciliteiten.
De luxe van gratis parkeren is zeer niet te versmaden.
Voor mij is Zeebrugge een ware verrassing.
Het grote strand en de bereikbaarheid en enkele leuke
Restaurantjes, een verblijf zeker waardig.

Bram

de
Vendredi 2 juin ‘17
Seebrügge ist ein kleines nettes Örtchen. Aber von hier kann man mit der Tram oder mit dem Auto an der ganzen Küste entlang Und ans Meer

Lia

be
Jeudi 13 avril ‘17
Wij waren er in het voor seizoen, niet veel winkels en gelegenheden om iets te drinken. Denk dat het een uitstekende plaats is voor een zomers verblijf, en gratis parkeren alhoewel er een directe treinverbinding is in de zomer.

Lucie En Willem

nl
Dimanche 29 janvier ‘17
Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie, vindt je in Zeebrugge. Vriendelijke mensen, genoeg te doen en te zien. Heerlijke stranden, lekker eten.

Ellen En Wouter

nl
Samedi 3 septembre ‘16
Een uitstekende omgeving om er een tijdje te vertoeven. Bedankt voor deze mooie vakantie in België! Wij komen graag terug. Tot ziens!

Claus

nlBruxelles
Jeudi 28 juillet ‘16
Ik ben met pensioen en heb altijd wilde een appartement aan zee op dat moment hebben. Ik ben verbaasd over het aantal te koop staande woningen en het aantal gesloten winkels. Het is sinister! .is het niet omdat van nationnaliste taalstrijd die heerst? Vanavond ging ik naar een film te zien op het strand van Zeebrugge, terwijl de Vlaamse ondertitels zelfs ik kon een beetje begrijpen, maar helaas gekleurde problemen illisibles. Triste minachting voor het spreken van een beetje beleefdheid kun je niet maken van tort.

Een beetje hoffelijkheid zou je geen kwaad doen.

Katharina Und Mathias

de
Lundi 20 juin ‘16
Die Natur ist fantastisch, die Atmosphäre auch, weg vom Stress. Zeebrugge, wir lieben dich! Tolle Restaurants für auch den inneren Menschen.