Erfahrungen

Schreiben Sie doch auch einmal in unser Erfahrungen. Teilen Sie Ihre Urlaubsstimmung und Erfahrungen mit anderen Liebhabern.

Astrid

deSchenkenfelden
Freitag 18 September ‘20
War ein toller Sommer in eurem Schwimmbad. Das Trueffelhang Team wünscht euch viel Gesundheit und weiter so! Freundliche Grüsse und freuen uns wieder, wenn wir uns nächstes Jahr im Bad wieder sehen!

Milou & Dennis

nlValkenswaard
Mittwoch 16 September ‘20
Drie dagen was helaas wel kort, maar we hebben genoten! Hopelijk zie ik je weer snel Zeebrugge!

Corry

beMerksplas
Donnerstag 27 August ‘20
Breed strand, heerlijk om langs de vloedlijn te wandelen. Niet massaal gewoon goed.

Valérie En Pascal

nl
Freitag 17 Januar ‘20
Zeebrugge is een heerlijk, waar je van alles kunt doen. Je kunt heerlijk naar het strand gaan, fietsen huren, winkelen en onthaasten.

Carla En John

nl
Mittwoch 23 Januar ‘19
Heel fijn fietsgebied met leuke dorpjes! Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Sebastian Und Alina

de
Dienstag 23 Januar ‘18
Vielen lieben Dank für den tollen Saisonbeginn letztes Wochenende. Wir freuen uns schon auf die Saison bei euch. Viele Grüße

Colette

fr
Freitag 24 November ‘17
Belle ville magnifique plage, petit centre ville.
par contre très peu de magasin ou restaurant.
une promenade qui permet de marcher le long de la plage tranquillement

Julien

fr
Sonntag 1 Oktober ‘17
Petite ville superbe avec sont port les gents sont accueillants bon petits restaurants pas cher, Facilité de circulation (TRAM)

Pascal

fr
Mittwoch 13 September ‘17
Balade au calme le long de la digue, nous avons eu du mal à trouver une boulangerie ouverte, les trams passent régulièrement pour aller se promener, on est proche de Brugges en voiture 20 min plus ou moins

Willie

be
Montag 21 August ‘17
Zeebrugge is niet zo toeristisch, maar door de mix van haven en strand totaal anders dan de rest van de Vlaamse kust!

Kim

be
Donnerstag 3 August ‘17
De haven is heel leuk en ook de restaurantjes zijn een aanrader.Zeebrugge bad is iets te rustig voor ons. De tram is ideaal om overal naartoe te gaan!

Thierry

fr
Donnerstag 6 Juli ‘17
Petite plage peu fréquentée . Très agréable pour ceux qui aime le calme. Par contre pas de magasin sur la digue. Prévoyez tout !

Ingrid

be
Samstag 1 Juli ‘17
Vanaf de uitkijkpost aan de vandammesluis heb je een prachtig zicht op de in-en uitvarende autocarriers en cruiseschepen.het breedste strand van de Belgische kust.aan de jachthaven(oude vissershaven heb je het visserskruis met mooi uitkijkplatform en verschillende goede visrestaurants.

Marnix

be
Sonntag 25 Juni ‘17
Een ware ontdekking, voor mij een revelatie.
Rust en kalmte en toch voldoende faciliteiten.
De luxe van gratis parkeren is zeer niet te versmaden.
Voor mij is Zeebrugge een ware verrassing.
Het grote strand en de bereikbaarheid en enkele leuke
Restaurantjes, een verblijf zeker waardig.

Bram

de
Freitag 2 Juni ‘17
Seebrügge ist ein kleines nettes Örtchen. Aber von hier kann man mit der Tram oder mit dem Auto an der ganzen Küste entlang Und ans Meer

Lia

be
Donnerstag 13 April ‘17
Wij waren er in het voor seizoen, niet veel winkels en gelegenheden om iets te drinken. Denk dat het een uitstekende plaats is voor een zomers verblijf, en gratis parkeren alhoewel er een directe treinverbinding is in de zomer.

Lucie En Willem

nl
Sonntag 29 Januar ‘17
Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie, vindt je in Zeebrugge. Vriendelijke mensen, genoeg te doen en te zien. Heerlijke stranden, lekker eten.

Ellen En Wouter

nl
Samstag 3 September ‘16
Een uitstekende omgeving om er een tijdje te vertoeven. Bedankt voor deze mooie vakantie in België! Wij komen graag terug. Tot ziens!

Claus

nlBruxelles
Donnerstag 28 Juli ‘16
Ik ben met pensioen en heb altijd wilde een appartement aan zee op dat moment hebben. Ik ben verbaasd over het aantal te koop staande woningen en het aantal gesloten winkels. Het is sinister! .is het niet omdat van nationnaliste taalstrijd die heerst? Vanavond ging ik naar een film te zien op het strand van Zeebrugge, terwijl de Vlaamse ondertitels zelfs ik kon een beetje begrijpen, maar helaas gekleurde problemen illisibles. Triste minachting voor het spreken van een beetje beleefdheid kun je niet maken van tort.

Een beetje hoffelijkheid zou je geen kwaad doen.

Katharina Und Mathias

de
Montag 20 Juni ‘16
Die Natur ist fantastisch, die Atmosphäre auch, weg vom Stress. Zeebrugge, wir lieben dich! Tolle Restaurants für auch den inneren Menschen.