<  

Erfahrungen

Schreiben Sie doch auch einmal in unser Erfahrungen. Teilen Sie Ihre Urlaubsstimmung und Erfahrungen mit anderen Liebhabern.

Carla En John

nl
Mittwoch 23 Januar ‘19
Heel fijn fietsgebied met leuke dorpjes! Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Sebastian Und Alina

de
Dienstag 23 Januar ‘18
Vielen lieben Dank für den tollen Saisonbeginn letztes Wochenende. Wir freuen uns schon auf die Saison bei euch. Viele Grüße

Colette

fr
Freitag 24 November ‘17
Belle ville magnifique plage, petit centre ville.
par contre très peu de magasin ou restaurant.
une promenade qui permet de marcher le long de la plage tranquillement

Julien

fr
Sonntag 1 Oktober ‘17
Petite ville superbe avec sont port les gents sont accueillants bon petits restaurants pas cher, Facilité de circulation (TRAM)

Pascal

fr
Mittwoch 13 September ‘17
Balade au calme le long de la digue, nous avons eu du mal à trouver une boulangerie ouverte, les trams passent régulièrement pour aller se promener, on est proche de Brugges en voiture 20 min plus ou moins

Willie

be
Montag 21 August ‘17
Zeebrugge is niet zo toeristisch, maar door de mix van haven en strand totaal anders dan de rest van de Vlaamse kust!

Kim

be
Donnerstag 3 August ‘17
De haven is heel leuk en ook de restaurantjes zijn een aanrader.Zeebrugge bad is iets te rustig voor ons. De tram is ideaal om overal naartoe te gaan!

Thierry

fr
Donnerstag 6 Juli ‘17
Petite plage peu fréquentée . Très agréable pour ceux qui aime le calme. Par contre pas de magasin sur la digue. Prévoyez tout !

Ingrid

be
Samstag 1 Juli ‘17
Vanaf de uitkijkpost aan de vandammesluis heb je een prachtig zicht op de in-en uitvarende autocarriers en cruiseschepen.het breedste strand van de Belgische kust.aan de jachthaven(oude vissershaven heb je het visserskruis met mooi uitkijkplatform en verschillende goede visrestaurants.

Marnix

be
Sonntag 25 Juni ‘17
Een ware ontdekking, voor mij een revelatie.
Rust en kalmte en toch voldoende faciliteiten.
De luxe van gratis parkeren is zeer niet te versmaden.
Voor mij is Zeebrugge een ware verrassing.
Het grote strand en de bereikbaarheid en enkele leuke
Restaurantjes, een verblijf zeker waardig.

Bram

de
Freitag 2 Juni ‘17
Seebrügge ist ein kleines nettes Örtchen. Aber von hier kann man mit der Tram oder mit dem Auto an der ganzen Küste entlang Und ans Meer

Lia

be
Donnerstag 13 April ‘17
Wij waren er in het voor seizoen, niet veel winkels en gelegenheden om iets te drinken. Denk dat het een uitstekende plaats is voor een zomers verblijf, en gratis parkeren alhoewel er een directe treinverbinding is in de zomer.

Lucie En Willem

nl
Sonntag 29 Januar ‘17
Alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie, vindt je in Zeebrugge. Vriendelijke mensen, genoeg te doen en te zien. Heerlijke stranden, lekker eten.

Ellen En Wouter

nl
Samstag 3 September ‘16
Een uitstekende omgeving om er een tijdje te vertoeven. Bedankt voor deze mooie vakantie in België! Wij komen graag terug. Tot ziens!

Claus

nlBruxelles
Donnerstag 28 Juli ‘16
Ik ben met pensioen en heb altijd wilde een appartement aan zee op dat moment hebben. Ik ben verbaasd over het aantal te koop staande woningen en het aantal gesloten winkels. Het is sinister! .is het niet omdat van nationnaliste taalstrijd die heerst? Vanavond ging ik naar een film te zien op het strand van Zeebrugge, terwijl de Vlaamse ondertitels zelfs ik kon een beetje begrijpen, maar helaas gekleurde problemen illisibles. Triste minachting voor het spreken van een beetje beleefdheid kun je niet maken van tort.

Een beetje hoffelijkheid zou je geen kwaad doen.

Katharina Und Mathias

de
Montag 20 Juni ‘16
Die Natur ist fantastisch, die Atmosphäre auch, weg vom Stress. Zeebrugge, wir lieben dich! Tolle Restaurants für auch den inneren Menschen.

Marianne En Ronald

nl
Sonntag 10 April ‘16
Prachtige ruime en propere stranden. Heerlijk voor een korte of lange vakantie. Nog een paar maandjes geduld en dan komen wij weer genieten.

Marije En Jordy

nl
Dienstag 12 Januar ‘16
Het strand is formidabel, het is zo mooi het lijkt net een tropisch paradijs. Nu hadden wij het mooiste weer, maar het is zo heerlijk rustig, geen getetter van muziek alleen geruis van de zee. Er is genoeg te doen en te zien voor jong en oud.

Dominiek

nlBrugge
Sonntag 29 November ‘15
Zeebrugge is een kustplaatsje waar je nog het echte strandgevoel kan ervaren. Geen dijkwinkels vol brol en comerciele bazaar. Het strand is echt nog mooi natuurlijk en de jachthaven dat is gewoon een verborgen parel. De zonsondergang vanop de rederskaai mee maken, zalig je waant je in St. Tropez. Veel Bruggelingen kennen die plaats niet of denken dat er alleen maar een containerhaven is. Jammer voor hen. Ik woon en leef al gans m'n leven in Brugge, maar ik hou meer van Zeebrugge dan van Brugge.

Stephanie Und Steve

de
Mittwoch 28 Oktober ‘15
Über Zeebrugge kann man nicht genug schwärmen. Am besten hinfahren. Die Natur ist prachtvoll. Wir tun es seid 7 Jahren.